Malzemeler
|
1/2 su bardağı su
1/2 su bardağı irmik
1 yumurta
2 bardak un
1/2 tatlı kaşığı tuz |
|
Yapılışı |
|
İrmiği suda eritin.Yumurta, un ,tuzu ekleyip yoğurun.Yoğurduğunuz hamuru 15-20 dk. bekletin daha sonra açın ve kesmenizin kolay olması için biraz kurumasını bekleyin bu sırada fazla kuruyup kırılmasını önlemek için üstüne birşey örtün.Sonra uzun şeritler halinde kesin onlarıda son şekline yani erişte haline getirin bu kadar basit:) |
| <> >>> | >
Sene içinde anneciğimden yemek üzerine doktora dersleri almıştım yazın da ananecimde master yaptım ama resimdeki makarnalar benim eserim nasıl olmuş sizce?
Ee ne yapalım inşallah yakında evleneceğiz öğrenmek lazım:) |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder